İnegöl'de Kamu Kurumları Arası Voleybol Heyecanı Başlıyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Kamu Kurumları Arası Voleybol Heyecanı Başlıyor!
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Nis 2024 / Pzt 19:31
1 dk okuma / 725 Kez Okundu
| |

İnegöl Kaymakamlığı'nın himayesinde düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Kamu Kurumları Arası Voleybol Turnuvası, 24 Nisan - 13 Haziran 2024 tarihleri arasında İnegöl Spor Salonu'nda heyecanla başlayacak.

14 Takım, 56 Müsabaka: Toplam 14 takımın katılımıyla gerçekleşecek turnuvada, 8 hafta boyunca heyecan dolu 56 müsabaka oynanacak. Müsabakalar Salı ve Perşembe günleri voleybol severleri İnegöl Spor Salonu'nda buluşturacak.

Açılış Maçı 24 Nisan'da: Turnuvanın açılış maçı, 24 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da İnegöl İlçe Milli Eğitim C takımı ile İnegöl Devlet Hastanesi arasında oynanacak. Açılış vuruşunu ise İnegöl Kaymakamı Eren Arslan gerçekleştirecek.

Heyecanlı Bir Voleybol Serüveni: 8 hafta boyunca sürecek olan voleybol turnuvası, İnegöl'deki kamu kurumlarını bir araya getirerek dostluk, rekabet ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor.

Tüm Voleybol Severler Davetli: Bu heyecan dolu voleybol şölenine tüm voleybol severler davetlidir. İnegöl Spor Salonu'na gelerek, kamu kurumlarının kıyasıya mücadelelerine tanıklık edebilirsiniz.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.