İnegöl’de kamu kurumlarında güvenlik zafiyeti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Oca 2023 / Pzt 12:35
/ 3.332 Kez Okundu
| |

İnegöl’de Cuma günü tapu müdürlüğünde gerçekleşen silahlı saldırı sonrası kamu kurumlarında güvenlik zafiyetimi var sorusunu akıllara getirdi.

İnegöl’de geçtiğimiz Cuma günü İnegöl Vergi Dairesi içinde bulunan tapu müdürlüğünde bir boşanma davası sonucu,  taşınmazların müşterek çocuklara devir işlemi sırasında Ekrem belinden çıkardığı silahla Avukat Mustafa Furkan Soydan ile avukat eşi İrem Soydan’ı silahla yaralamıştı.

X-RAY CİHAZI ÇALIŞMIYOR MU?
Kamu kurumuna silahın nasıl sokulduğu ve İnegöl Vergi Dairesi girişinde bulunan X-RAY cihazının çalışmadığı öne sürülürken, kapıda güvenlik görevlisinin bulunmaması ise tepki çeken bir başka konu oldu.

SORUMLULAR CEZALANDIRILSIN
Öte yandan Bursa Baro Başkanı Metin Öztosun ise yaptığı açıklamada “bireysel silahlanmanın geldiği korkunç boyut ve güvenlik önlemlerinin alındığını sandığımız kamu binalarına silahla girişlerin bu kadar kolay hale gelmiş olması, kendileri onlarca araçlık polis konvoyuyla gezenlerin, bizleri ne kadar savunmasız ve tehlikede bıraktıkları da gözden kaçmamaktadır. Saldırının bu boyutuyla da düşünülmesi, incelenmesi ve bu saldırıda yeterli güvenlik önlemlerini almayan kamu görevlilerinin de soruşturularak cezalandırılması gerekmektedir.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.