İnegöl’de kaza yaptı, korona olduğu ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de kaza yaptı, korona olduğu ortaya çıktı
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Nis 2020 / Pzt 16:18
/ 24.512 Kez Okundu
| |

İnegöl’de geçirdiği kazanın ardından koronavirüs testi pozitif çıkan 22 yaşındaki genç, yaşam mücadelesini kazanarak 17 gün sonra sağlığına kavuştu.

Alınan bilgiye göre; Otomobili ile Manisa'ya giden 22 yaşındaki Hasan Akbaş, İnegöl'de  kaza geçirdi. Yaralanan genç kaldırıldığı Devlet Hastanesindeki tedavinin ardından taburcu edildi.

Manisa'ya dönen genç, kazadan 2 gün sonra nefes darlığı, öksürük ve yüksek ateş şikayetiyle Soma Devlet Hastanesine başvuruda bulundu. Burada gence yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Genç burada tedavi altına alınırken, durumu ağırlaşan genç, Merkezefendi Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

17 gün yoğun bakımda tedavi gören gencin yapılan son testi negatif çıktı. Sağlığına kavuşarak hastaneden taburcu edilen genç evine döndü.

İnegöl'de kaza geçirdiğini aktaran Hasan Akbaş, "Otomobilimle seyir halindeyken rahatsızlandım ve önümdeki arabaya çarptım. Kazanın ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldım. Buradaki tedavimin ardından taburcu edildim ve Manisa'ya döndüm. Ama 2 gün sonra şikayetlerim devam edince hastaneye başvurdum. Kaza koronavirüsü kaptığımı öğrenmemi sağladı. 17 gün sonra sağlığıma kavuştum ve evime döndüm." dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.