İnegöl'de ki çetelere 6 milyar TL'lik finansal darbe

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de ki çetelere 6 milyar TL'lik finansal darbe
#İnegöl | Haber Merkezi
22 May 2024 / Çar 15:51
/ 12.509 Kez Okundu
| |

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Göreve Başlamasından Bu Yana Organize Suç Örgütlerine Büyük Darbe vurularak, suç örgütlerinin 92 Milyar TL’lik varlıklarına el konulurken bu varlıkların 6 milyar TL’si İnegöl’den olması ise dikkatlerden kaçmadı.

1 Haziran 2023 tarihinde göreve başlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde, organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlar büyük ses getirdi. 6 Mayıs 2024 tarihine kadar süren bu operasyonlarda, organize suç örgütlerinin toplamda 92 milyar TL'yi bulan para ve mal varlıklarına el konuldu.
 
8 Bin 910 Kişi Gözaltında, 3 Bin 300 Kişi Tutuklandı
Operasyonlar kapsamında toplamda 8 bin 910 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 3 bin 300'ü tutuklanırken, 1.818 kişi hakkında ise adli kontrol uygulanmasına karar verildi. Bu geniş çaplı operasyonlar, suç örgütlerine karşı verilen mücadelenin ne denli kararlı ve etkili olduğunu gösterdi.
 
İnegöl'den Büyük Operasyon: 6 Milyar TL'lik Mal Varlığına El Konuldu
El konulan toplam 92 milyar TL’lik mal varlığının 6 milyar TL'si İnegöl'de gerçekleştirilen operasyonlardan elde edildi. Bu süreçte İnegöl'de çetelere yönelik düzenlenen operasyonlarda, 62 kişi gözaltına alındı ve bu kişilerden 43'ü tutuklandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.