İnegöl’de ki oy kaybı sonrası gözler üzerindeydi! Yazılı açıklama yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de ki oy kaybı sonrası gözler üzerindeydi! Yazılı açıklama yaptı
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Nis 2024 / Sal 15:55
2 dk okuma / 11.285 Kez Okundu
| |

AK Parti’nin İnegöl’de ki ciddi oy kaybının ardından gözler AK Parti İnegöl ilçe başkanı Mustafa Durmuş’a çevrilirken, Durmuş yaptığı yazılı açıklamada çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti %63,5 oranı ile 98 bin 238 oy alırken geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen seçimlerde Ak Parti mevcut oyunu koruyamayarak 68 bin 406 oy sayısı %43,3 oy oranı ile tekrar İnegöl Belediye başkanlığını aldı.

Cumhur İttifakı çatısı altında oyların düşmesi teşkilat içinde tepkilere neden olurken gözler ilçe başkanı Mustafa Durmuş’a çevrildi.

Mustafa Durmuş yaptığı yazılı açıklamada ise  çalışmalarına devam edeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı;

Kıymetli Hemşehrilerim,31 Mart Pazar günü gerçekleştirdiğimiz yerel seçimlerin öncelikle ülkemize, şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Milletin iradesinin en büyük göstergesi ve demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçim sandıkları kurulmuş, aziz milletimiz uzun süren seçim sürecinin ardından son sözü söylemiştir. Öncelikle ifade etmek isterim ki, yerel yönetimleri belirlemek için sandığa giden ve oyunu kullanarak, ülke yönetimine ve demokrasiye katkıda bulunan tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde gece gündüz demeden sahada bizlerle birlikte koşan, sandık başında millet iradesine sahip çıkan partimizin ve davamızın neferleri olan tüm kademelerdeki teşkilat mensubu kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Ülkemizin huzurlu bir ortamda seçim sürecini geçirmesi için canla başla görev yapan tüm güvenlik güçlerimize ve kamu çalışanlarımıza da ayrıca şükranlarımı iletiyorum.İnegöl’ümüzde bizlere verdiği destekle, mevcut Belediye Başkanımız Sn. Alper Taban’ı yeniden belediye başkanlığı görevine layık gören siz kıymetli hemşerilerimize ve partimize gönül veren değerli gönüldaşlarımıza ise ayrı ayrı teşekkür ediyor, değerli başkanımıza hayırlı hizmetler yapmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.Kurulduğu günden bu güne ülkemizin sadece maddi değerlerle değil, milletimizin öncelikli manevi değerleri ile birlikte kalkınması hedefiyle yürüdüğümüz bu davada Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, dik duracağız, dikleşmeyeceğiz şiarıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.