İnegöl’de korkutan görüntü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Haz 2023 / Pzt 11:36
/ 11.269 Kez Okundu
| |

Mahmudiye Mahallesi’nde bulunan bir işletmenin zemin katında bulunan krişteki çatlak korkuya neden oluyor.

1. Dereceden deprem bölgesi olan İnegöl’de eski yapılardaki hasarlar korkuya neden oluyor.Whatsapp haber hattımıza ulaşan bir görüntüde Mahmudiye Mahallesi’nde bulunan bir binanın zemin katındaki krişteki çatlak korkutuyor.

Whatsapp hattımıza görüntüyü atan kişi “Deprem bölgesinde yaşıyoruz biz bu durumdan dolayı iş yerimizi taşıdık fakat farklı bir işyeri açılıyor. O işletmede çalışan insanların hayatı tehlikede olacaktır” ifadelerini kullandı.

BİRİNCİ DERECE DEPREM RİSKİ
AFAD’ın Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası’na göre Bursa’da, Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerin birinci derece deprem riski taşıdığı belirlendi.

99 ÖNCESİ BİNALAR SIKINTILI
Türkiye deprem bölgesi olduğu her daim bilinmesine rağmen depreme karşı binalar sağlam yapılmadığı görülmekte. Özellikle de 1999 depremi ve sonrasında meydana gelen depremler binaların depreme dayanıklı olmadığı gözler önüne serildi. Bursa bir deprem bölgesi ve şehir merkezinden geçen aktif fay hatları var.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun. HABER: ADEM DEMİR


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.