İnegöl’de kurulan panayıra yoğun ilgi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de kurulan panayıra yoğun ilgi
24 Nis 2019 / Çar 13:27
/ 1.378 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan Panayırı düzenledi. Çocuklar, gün boyu alanda çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşadı.

İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 23 Nisan Panayırı düzenledi. Atatürk Anıtı arkasında bulunan yeşil alanda kurulan panayırda; balon park, oyun parkurları, yarışmalar, hediyeler ve ikramlar ile 23 Nisan Çocuk Bayramı dolu dolu yaşandı.

Gün boyu süren etkinliklerin bir bölümüne Belediye Başkanı Alper Taban’da katıldı. AK Partili yöneticiler ve Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu panayır ziyaretinde, Başkan Taban çocukların eğlencelerine ortak oldu. Burada kısa bir selamlama konuşması da yapan Taban, “Bizler de sizin o güzel mutluluğunuza ortak olabilmek adına çok kıymetli AK Parti Başkanvekilim, yöneticilerim ve meclis üyelerimle sizleri ziyarete geldik. Sizler için bugün böylesine güzel bir panayır oluşturduk. Herkes buradan istifade etsin istedik. Ben tüm yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Nice bayramlarda sizlerle buluşmak ümidi içerisinde olduğumuzu ifade ediyorum. Ben çocuklarımızı, evlatlarımızı çok önemsiyorum. Sevgili gençler sizlerden tabi ki aileleriniz çok fazla ders çalışmanızı, üretmenizi istiyor. Ben de şehir adına yeni fikirler üretmenizi istiyorum. Bizlerin şehir olarak son 2 yıldır üzerinde şiddetle çalıştığımız bir konu var. Bu şehir neden bu kadar kirleniyor diye soruyoruz. Bu kirlenmeyi önlemek için de hepimizin cebinden çıkan paralarla temizlik yapıyoruz. Bu konuda gençlerimiz bize destek verirse çok mutlu oluruz. Çünkü sizlerin hayalleri daha güzel. Tertemiz bir şehir hayal edelim. Tekrar 23 Nisan Bayramınızı kutluyorum” dedi.






Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.