İnegöl’de maçlar ertelendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de maçlar ertelendi
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Mar 2020 / Cum 15:21
/ 31.918 Kez Okundu
| |

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre İnegöl’de 14-20 Mart tarihinde bazı spor müsabakaları ertelendi.

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nden yapılan açıklama göre;
İnegöl’de 14-20 Mart tarihlerinde oynanacak Basketbol,Voleybol  ve Futbol(U-17, U-16 U-15,-14, 13,12,11 Kategorilerinde maçlar oynanmayacaktır.

İNEGÖLSPOR’DAN AÇIKLAMA
TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, altyapı çalışmalarının ve maçlarının ileriki bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Gürbüz, yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Dünyayı etkisi altına alan korona virüs maalesef ülkemizde de görüldü. Bu bağlamda gerek ülke genelinde gerekse de ilçemizde birçok etkinlik ve faaliyetler iptal edildi. Federasyon tarafından da kulübümüze altyapı maçlarının iptal edildiğine dair yazı geldi. Bizde yönetim kurulu olarak aldığımız karar gereği altyapı ve spor okulu çalışmalarını iptal ederek ileriki bir tarihe ertelenmesine karar verdik. Sporcularımızın sağlığı her şeyin başında gelir ve bizim için çok önemli. İnşallah yaşadığımız sıkıntılar biran önce son bulur ve her şey normale döner.”

KAFKASSPOR’DAN AÇIKLAMA
Kafkasspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı;
“Yeni tip Korona Virüs tedbirleri ile ilgili TFF Yönetim Kurulu tarafından liglerin ertelenmesi yönünde karar alındığından tüm müsabaka grubu ve futbol okulu antrenmanlarımız 31 Mart 2020 tarihine kadar ertelenmiştir. İdmanlarımız aksi bir durum olmazsa 01 Nisan 2020 tarihinde başlayacaktır”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.