İnegöl’de Maganda Kurşunu Kamelyaya İsabet Etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Maganda Kurşunu Kamelyaya İsabet Etti
#İnegöl | Haber Merkezi
10 May 2025 / Cmt 17:13
2 dk okuma / 2.181 Kez Okundu
| | |

İnegöl Mahmudiye Mahallesi’nde düğünde ateşlenen silahtan çıkan yorgun mermi bir sitenin kamelya çatısına düştü, faciadan dönüldü.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, düğünlerde gelişi güzel sıkılan silahlar bir kez daha ölümle burun buruna bir olayın yaşanmasına neden oldu.

KAMELYADA OTURAN VATANDAŞLARIN ÜZERİNE MERMİ DÜŞTÜ

Olay, Mahmudiye Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, mahallede yapılan bir düğünde havaya ateş açıldı. Düğün sırasında ateşlenen silahtan çıkan yorgun mermi, yakındaki bir sitenin bahçesine düştü.

Sitenin bahçesinde kamelyada oturan vatandaşlar, merminin kamelyanın çatısına düşmesiyle büyük bir korku yaşadı. Şans eseri olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı, ancak olay büyük tepkiye neden oldu.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Yorgun merminin sadece birkaç santimetre farkla oturanlara isabet etmemesi, olası bir facianın önüne geçti. Site sakinleri, olayın ardından yetkililere şikayette bulunurken, düğünlerde kontrolsüz silah kullanımının durdurulması için daha sıkı önlem çağrısı yaptı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.