İnegöl’de mahalleler farklı sorunlar aynı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de mahalleler farklı sorunlar aynı
04 Mar 2019 / Pzt 12:52
/ 13.798 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan EROĞLU, Pazar programına İHH’nın Mısır’daki idamları protesto amaçlı düzenlemiş olduğu “Kardeşlik, Adalet ve Özgürlük” yürüyüşüne katılarak başladı. Daha sonra Akhisar Mahallesi’ ne geçerek seçim çalışmalarını sürdürdü.

 Eroğlu, İslam ümmetinin dünya genelinde Siyonist ve kapitalist işbirlikçiler tarafından zulme mahkûm edildiklerini belirtti. Eroğlu, “Bugün Mısır’da idam edilen Müslüman kardeşlerimizin sesi olmak için yürüdük. İnşallah sesimiz işgalci güçlerin kulağında çınlamıştır. Bugün dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimiz maddi, manevi ve fiziki işkencelere mahkûm kalıyorlar. Sadece Mısır’da değil nerde bir Müslüman varsa oraya zulüm götürmeye çalışıyorlar. 7 binden fazla kadın ve çocuk şu anda Suriye zindanlarında işkence ve istismara uğruyor. Sesimizi yükseltmediğimiz her gün bir Müslüman kardeşimiz daha hayattan koparılıyor. Bizler Milli Görüşçüler olarak her zaman Müslüman kardeşlerimizin haykıran sesi olduk olmaya da devam edeceğiz. Müslüman kardeşlerimizin haklı davasını haykıran platformlara da elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah zulüm gören kardeşlerimiz en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşurlar. Bu vesileyle, idam edilerek şehit edilen cennet mekân kardeşlerimize de Allah’ tan rahmet diliyorum” dedi.

“CADDELER, SOKAKLAR, MAHALLELER FARKLI PROBLEMLER AYNI”

EROĞLU, daha sonra Akhisar Mahallesi’ne geçerek saha çalışmalarını sürdürdü. Mahalle kahveleri, esnaflar ve Akhisar pazarını ziyaret ederek vatandaşlara hayırlı ve bereketli günler diledi. Ziyaretleri esnasında istişarelerde bulunan EROĞLU, “Görüyorum ki caddeler, sokaklar, mahalleler farklı ama problemler aynı. Ekonomik sıkıntılar, altyapı sorunları, ulaşım sorunları, sağlıksız ve pahalı su sorunu, hava kirliliği sorunu, kapalı pazaryeri sorunları vb. İnegöl’ümüzün kronik sorunları, Akhisar Mahallesi’nde de içinden çıkılmaz bir hâl almış.  Bu sorunların tamamı üç dönemin yönetim idaresine ve başarısız çalışmalarına bağlıdır. Bizler bunun için değişimin şart olduğuna inanıyoruz ve sizlerden destek bekliyoruz. Göreve geldiğimiz de öncelikli olarak kronik sorunları istişareler edip halledeceğiz, sonra yine hep beraber, daha güzel bir Akhisar için, daha güzel bir İnegöl için yatırımlar yapacağız.” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.