İnegöl’de Meral Akşener coşkusu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Meral Akşener coşkusu
18 Mar 2019 / Pzt 18:07
/ 43.297 Kez Okundu
| |

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İnegöl’de yaptığı açıklamada, AK Parti’de İnegöl’de ceket koysak anlayışı var.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İnegöl’e geldi.  Meral Akşener Altay caddesi üzerinde İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir’in seçim bürosu önünde vatandaşlara hitap etti.

Meral Akşener seçim otobüsü ile meydana gelirken coşkulu bir kalabalık Akşener’i meydanda alkış yağmuruna tuttu.

Alana Meral Akşener’in yanı sıra Millet İttifak’ı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’de geldi.
 
Meral Akşener’in konuşmalarından satır başları;

Burayı şereflendirdiniz hanımefendiler beyefendiler gençler hoş geldiniz. İnegöl’de sorunlarımız çok bu sorunların çözümü ile ilgili olarak Büyükşehir’de Mustafa Bozbey İnegöl’de hakan kardeşim var.

İNEGÖL’ÜN SORUNLARI ORTADA

“İnegöl’de hava kirliliği var Bursa’da en fazla kanser hastası İnegöl’de var. Mustafa Bozbey su paralarını %25 indirecek. Hakan kardeşim mobilya sektörünün önde gelen bir kardeşim. Sanayici bir adam zillet illet diye suçlanan sabahtan akşama tehdit edilen bir siyaset partiden aday olması gerçekten yürek yemiş olması lazım. Hakan kardeşime teşekkür ediyorum işini gücünü bırakarak İnegöl’e hizmet etmek için yola çıktı. İnegöl AK Parti’nin kalesi olarak biliniyor. Burada ceketi assam seçilir düşüncesi hâkim AK Parti’de. Sayın Erdoğan muhtar bile olamaz denirken başbakan, cumhurbaşkanı, başkan olacağım dedi, hepsi DE oldu. Tüm bunlar olurken İnegöl’e ne geldi. Hava kirliliği sorunu ortada, alt yapı çalışmaları bitti mi. Kanser hastası olan sizsiziniz ama ense yapan başkaları.  “

HAKAN İNEGÖL’Ü KAZANACAĞIM DİYOR

“Mustafa Bozbey Nilüfer’de yaptığı hizmetleri Bursa’ya yapacak ama önce Allah sonra siz yardımcı olacaksınız. Hakan’ın yaptığı gerçekten delilik ama Hakan ben İnegöl’ü alacam seçimi kazanacağım diyor.”

İNEGÖL’DE CEKETİ KOYSAM KAZANIR DİYEN ANLAYIŞ VAR

“Ben size körü körüne propaganda yapacak değilim İnegöl’de 17 bin Suriyeli var ama İnegöllü gençler işsiz. Hava kirliliği had safhada, sosyal yaşam eksik, İnegöl’de su içilemiyor. Bu iki arkadaşım İnegöl’ü Bursa’da bir numara yapacağız diyorlar. Şimdi kimi aday göstersem kazanır diyen anlayışı seçeceksiniz ya da kulağını çekeceksiniz. Gelip size soracaklar ne eksiğiniz var ne derdiniz var diye soracaklar. O kulağı çektiğiniz zaman o zaman gelip halinizi soracaklar.”

KULAĞI ÇEKTİNİZ Mİ SİZİ TEKRAR HATIRLAYACAKLAR

“Bu seçimlerde liderler seçilmeyecek, her yerde Tayyip beyin fotoğrafı var. İnegöl’de yaşıyorsunuz İnegöl’de doyuyorsunuz ama İnegöl bir arpa boyu yol gitmiyorsa sorun var. Aranızdan seçtikleriniz çıktı gitti size soruldu mu? Kim aday olsun diye çünkü bilmiyorlar sizi, sizi unuttular. 24 Haziran’da kulağı çekseydiniz sizin halinizi unutur muydu? 4,5 yıl seçim yok 31 Mart’ta kulağı çektiniz mi sizi tekrar hatırlamak zorunda kalacaklar.”

İNEGÖL ÇEKİRDEĞİ’NİN YERİNİ ÇİN ÇEKİRDEĞİ ALDI

“Bakın patatesi unuttular, sizin çekirdeğiniz vardı ihraç edilen yerine Çin çekirdeği geldi. Bakın tarım bakanının danışman olduğu şirkete patatesi peşkeş çektiler. Buna bir dur demelisiniz, biz milli iradeyiz demelisiniz.

31 Mart tarihinde İnegöl’de hakan kardeşimi destekleyeceksiniz,, ben başarılı olacağına kefilim, kendisinde yönetme kabiliyeti var. İnegöl’e hizmet isteyen bir kardeşimiz cep doldurmaya değil çalmaya çırpmaya değil hizmete gelen bir kardeşimiz. Nilüfer’i herkes biliyor İnegöl’ün Nilüfer olmasını da istiyorsanız Büyükşehir’de de Mustafa Bozbey’i destekleyeceksiniz.”

KİMSEYİ KIRMAYIN

“Bu milletin yarısı terörist yarısı benden diyemez bir genel başkan var ortada, Çanakkale’de 250 bin şehit verdik bu şehitlerimiz hepimizin eşi dostu akrabası. Tepedeki kavgalarına bakıp eşinizi dostunuzu kırmayın, seçimden sonra birbirinin yüzüne bakacaksınız. Bu seçimlerin ülkemize Bursa’mıza, İnegöl’ümüze hayırlı olsun.”

BEN HER İKİSİNE DE KEFİLİM

“Her iki başkanda çalmayacaklar çaldırmayacaklar da ben onlara kefil olduğuma göre bu işleri takip edeceğim. Hemşericilik yapmayacaklar yandaşlarını eşlerini dostlarını kayırmayacaklar. “
 
HAKAN KARDEŞİMLE İNEGÖL’Ü YÖNETEĞİZ

Millet İttifak’ı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey “Sevgili genel başkanımıza teşekkür ediyorum. İnegöl’ü en güzel şekilde nasıl ki Nilüfer’i insani gelişmişlikte Türkiye’de 5. Sıraya çıkarmışsak, Hakan kardeşimle beraber İnegöl’ü geliştireceğiz. “

İNEGÖL’DE MOBİLYA FUARINI AYAĞA KALDIRACAĞIZ

İnegöl’de mobilya fuarını ayağa kaldıracaklarını ifade eden İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir “31 Mart gecesi alacağımız zafer sonrası, İnegöl halkımız emredecek biz hizmet edeceğiz. Mustafa Bozbey abimizin yaptıkları ortada, İnegöl’de mobilya fuarını hep birlikte ayağa kaldıracağız.”









Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.