İnegöl’de mutasyon paniği!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de mutasyon paniği!
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Mar 2021 / Pzt 10:21
/ 14.366 Kez Okundu
| |

İnegöl’e sıçrayan mutant virüsün yayılmaya devam ettiği öğrenildi. Vaka sayılarının düşük seviyede gittiği İnegöl’de, önlemlere uyulmazsa mutasyonlu virüsün hızlı bir yayılım gösterebileceği konusunda uyarılar yapıldı.

Normalleşme sürecinin yaşandığı dönemde İnegöl’de mutasyonlu virüse son olarak İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen yakalandı. Bursa’da risk grubunda 3. sırada yer alan İnegöl’de mutasyonlu virüs vakasında ki artış yetkilileri tedirgin etmeye başladı. Vaka sayısında artışın devam etmesi halinde İnegöl’de bir dizi önlemlerin alınması beklenirken, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

VAKA SAYILARINDA ARTIŞ!

Geçtiğimiz Şubat ayında İnegöl’de ilk defa görülen mutasyonlu virüs vakasının ardından son olarak İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen’in eşi ve çocuğu da yakalandı. Bulaşıcılığı iki kat fazla olan mutasyonlu virüs nedeniyle bazı il ve ilçelerde tedbirler sıkılaştırılırken, İnegöl’de görülen ikinci vaka sonrası tehlike çanları çalmaya başladı. Uzmanlar, gerekli önlemler alınmazsa İnegöl’de vaka sayısında ki artışın kaçınılmaz olacağını söylüyor.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.