İnegöl'de o kurumun personeli 30 bin 600 TL promosyon alacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de o kurumun personeli 30 bin 600 TL promosyon alacak
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Şub 2024 / Pzt 19:05
1 dk okuma / 14.958 Kez Okundu
| |

İnegöl’de promosyon heyecanı yaşandı. İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 30 bin 600 TL promosyon ücreti alacak.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, personel maaş ve diğer ücretlerin ödenmesi için düzenlediği banka promosyon ihalesinde heyecanlı anlar yaşandı. 6 bankanın katıldığı ihalede İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası arasında çekişmeli bir mücadele yaşandı. Sonuçta en yüksek teklifi (30.600 TL) veren İş Bankası ihaleyi kazandı.
İhale sürecinde en yüksek promosyon miktarını alabilmek için bankalarla görüşmeler yapan ve birlikte hareket eden tüm sendika başkanlarına ve ihaleye katılan tüm bankalara teşekkür eden İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Halil İbrahim Zengin, yeni anlaşmanın detaylarını da açıkladı.

ANLAŞMAYA GÖRE
İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli önümüzdeki 3 yıl boyunca maaş, ek ders ve diğer ek ödemelerini İş Bankası'ndan alacak.
Sözleşme şartlarına göre İş Bankası 3 yıllık promosyon ücretini peşin olarak, tek seferde öğretmenler, memurlar ve diğer çalışanların hesaplarına aktaracak.

TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEK BEDELİ
Öte yandan edinilen bilgilere göre kurumlar arası Türkiye genelinde en yüksek promosyon bedeli olduğu öğrenildi.
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.