İnegöl’de o mobilya firması resmen iflas etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de o mobilya firması resmen iflas etti
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Mar 2024 / Cum 16:07
/ 42.311 Kez Okundu
| |

İnegöl’de faaliyetlerini sürdüren ve konkordato süresi verilen Arin Yatak Mobilya firmasının iflası mahkeme kararı ile verildi.

Daha önceden konkordato kararı verilen İnegöl’de faaliyetlerini sürdüren Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi kararını verdi.

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından verilen karar sonrası firmanın iflası resmiyet kazanarak, karar alacaklılar ve 3.şahıslara tebligat olarak gönderildi. Öte yandan Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi kararın duyurusunu yayınladı.

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin aldığı karar şu şekilde;

BURSA 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI
ESAS NO : 2023/1112
Davacılar , TANER ÖZGÜL, ARİN YATAK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 'nin konkordato taleplerinin REDDİNE,
DavacıARİN YATAK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin borca batık olduğu anlaşıldığından 27/02/2024 tarih ve saat 14:51 tarihi itibariyle İFLASINA, ( iflasın adi tasfiye usulüne uygun yapılmasına, )
İflasın açıldığının gecikmeksizin İnegöl İflas Müdürlüğüne bildirilerek iflas avansının ilgili iflas dosyasına derhal gönderilmesine,
Konkordato Komiseri Şükrü ÇALIŞKAN'ın görevinin SONLANDIRILMASINA,
Geçici mühlet nedeniyle mahkememizce verilen tüm TEDBİRLERİN KALDIRILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.Karar İİK 288.Maddesi uyarınca ilan olunur.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.