İnegöl’de o programlar yasak!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de o programlar yasak!
#İnegöl | Haber Merkezi
06 May 2020 / Çar 14:35
/ 20.479 Kez Okundu
| |

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, Ramazan ayı nedeniyle toplu iftar yemeklerinin ve her türlü organizasyonların yasak olduğunu bildirdi.

Coronavirüs salgını nedeniyle Ramazan ayı öncesi toplu yemek programları ve organizasyonlar yasaklanmıştı. Ramazan ayı nedeniyle vatandaşların akraba ve yakın çevreleri ile düzenledikleri toplu iftar yemeklerinin de bu yasağa dahil olduğunu bildiren İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, kuralı ihlal edenlere cezai işlem uygulanacağının altını çizdi. 

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü yaptığı açıklamada, “Coronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralının ihlal edileceği her türlü organizasyon halk sağlığı nedeniyle daha önce yasaklandı ve ikinci bir emre kadar bu yasaklar devam edecektir. Ramazan ayı münasebetiyle önceki yıllarda aileler ve yakın çevreler arasında düzenlenen toplu iftar programları da bu yasaklara dâhildir. Vatandaşlarımız, kendisi, ailesi ve halk sağlının korunabilmesi için yasaklara ve kurallara riayet etmesi gerekmektedir. Aksi takdirde, buna benzer kanun ve nizamların ihlal edilmesi halinde Hıfzıssıhha Kanunu uyarınca idari para cezası ile cezalandırılacaklardır. Alınan tüm tedbir yasaklarının, halk sağlığı adına önleyici tedbirler olduğunu da bir kez daha hatırlatmak istiyor bu vesile ile tüm ilçe halkımızın Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.