İnegöl’de sabah saatlerinde gerçekleşen operasyonun detayları belli oldu çok sayıda kişi gözaltına alınırken firmalara kayyum atanacağı öne sürüldü.
İnegöl merkezli gerçekleşen operasyon 6 ile yayıldı. Bursa, Ankara, İstanbul, Erzurum, Kars ve Kocaeli illerinde gerçekleşen şafak operasyonunda, İnegöl’de 41 kişi gözaltına alınırken, diğer şehirlerde de bağlantılı kişiler gözaltına alındı.Ankara merkezli gerçekleşen operasyonu Bursa il jandarma ekipleri gerçekleştirdi. İnegöl’de tefecilik ile mal elde eden kişilere yönelik yapılan operasyonda tüm mal varlıklarına el konuldu. Öte yandan operasyon kapsamında şirketlere ise kayyum atanacağı öne sürüldü.
Gerçekleşen operasyonda evlerde yapılan aramalarda silahlar, mermi, çek, senet, pos cihazı, tapu, ruhsat, sözleşme, altınlar, nakit para ve dövizler ele geçirildi.
Operasyonun İnegöl merkezinde ki yapılan aramaların ardından kırsalda da belirtilen adreslere operasyonlar yapıldı.
MİLYARLARCA TL’YE EL KONULDU
Öte yandan resmi olmayan bilgilere göre gerçekleşen operasyonda çok büyük bir mal varlığına el konulduğu, bu paranın 30 milyar TL’yi geçtiği öne sürüldü.
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL