İnegöl'de Özel Öğrenciler Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nü Kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Özel Öğrenciler Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nü Kutladı
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Mar 2024 / Per 18:40
/ 472 Kez Okundu
| |

İnegöl Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan özel eğitim kursunda eğitim gören özel öğrenciler, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Etkinliğe İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Ak Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve diğer protokol üyeleri de katıldı.

İnegöl Meslek Yüksekokulu bünyesinde İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan özel eğitim kursunun özel öğrencileri, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Etkinliğe İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Ak Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şükrü Sami Yıldırımhan, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin ve İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi meclis üyeleri de katıldı.

Etkinlikte özel öğrenciler, çeşitli etkinlikler yaparak üniversite öğrencileri ile bir araya geldi ve üniversite hayallerini gerçekleştirdiler.

Üniversite bünyesinde açılan özel eğitim kursunda özel öğrenciler, üniversite öğrencileri ile bir arada çeşitli etkinlikler yaparak sosyalleşiyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.