İnegöl’de Özlem Yıldız’lı açılış

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Özlem Yıldız’lı açılış
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Tem, 2020 / Pzt 09:50
/ 45.143 Kez Okundu
| |

Güzellik sektöründe 8. Yılına giren Gülsemin Bayraktar, İstanbul da şubeleri olan Leyla Tonya ile işbirliği yaparak markanın İnegöl şubesini hizmete açtı.

Ahmet Akyollu Caddesi No:40 adresinde hizmet vermeye başlayan Leyla Tonga güzellik salonunun açılış kurdelesini İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban,  AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, ünlü sunucu Özlem Yıldız, Leyla Tonya ve Gülsemin Bayraktar gerçekleştirdi.

KALİTELİ HİZMET SUNACAĞIZ
Firma sahibi Gülsemin Bayraktar, "Leyla Tonya Güzellik Merkezi İnegöl Şubesi olarak yeniliklerimiz ve İnegöl'de olmayan hizmetlerimizle birlikte faaliyete başlıyoruz. Uzman kadromuz ile birlikte şehrimiz kadınlarına kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Tüm kadınlarımızı firmamıza davet ediyor, açılışımıza katılan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.

BAŞARILAR DİLİYORUM
Özlem Yıldız, "Kaliteli ve nezih bir iş yerinin açılışı için bugün İnegöl'de bulunuyorum. İstanbul merkezli olan firmanın Bursa'daki ilk şubesinin İnegöl'de açılıyor olması İnegöl adına büyük bir kazanım olacaktır. Bugün burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Firma sahibimiz Gülsemin Bayraktar hanımefendiye çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.






Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.