İnegöl’de park tehlikesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de park tehlikesi
28 Ağu 2018 / Sal 18:06
/ 6.112 Kez Okundu
| |

Sokakların sağ ve sol tarafına park edilen araçlar olası bir acil durumda büyük tehlike oluşmasına zemin hazırlıyor. Uygunsuz park edilen araçlar sebebiyle daralan sokaklara acil durumda itfaiye ve ambulansın girmesi neredeyse imkânsız hale geliyor. Benzer görüntülere kentin birçok cadde ve sokağında rastlamak mümkün…

YAKLAŞIK 65 BİNE YAKIN ARAÇ VAR
Nüfusu 260 bine dayanan İnegöl’de şuanda yaklaşık 65 bine yakın araç bulunuyor. Her 4 kişiye 1 aracın düştüğü ilçemizde araç yoğunluğu birçok sıkıntı ve sorunu beraberinde getiriyor. 

SOKAKLAR VE CADDELER OTOPARK
İnegöl’deki caddeler otopark görünümünü andırırken otoparklarda boş şekilde bekliyor. Otopark kültürünün olmadığı ilçemizde vatandaşlar araçlarını park etmek için otoparklar yerine cadde ve sokakları tercih ediyor.

PARK EDİLEN ARAÇ YOĞUNLUĞU SORUN OLUYOR
Sürücülerin araçlarını sokak ve caddelere koymasından dolayı, üstü açık otoparka dönüşen İnegöl’de, her boş yer ve alan otopark olarak değerlendiriliyor. Bu durum ise beraberinde birçok sorun ve sıkıntıyı beraberinde getiriyor. 

KALDIRIMLAR İŞGAL ALTINDA
Bu durumu abartan bazı araç sürücüleri ise yasak olmasına rağmen araçlarını kaldırım üstüne park ediyor. Bazı sürücüleri de araç yoğunluğundan dolayı park yeri bulamayınca araçlarını gelişi güzel bırakıp gidiyor.   

İTFAİYE GEÇEMEZ
Sokakların sağ ve sol tarafına park edilen araçlar olası bir acil durumda büyük tehlike oluşmasına zemin hazırlıyor. Daralan sokaklara acil durumda itfaiye ve ambulansın girmesi neredeyse imkânsız. Benzer görüntülere kentin birçok cadde ve sokağında rastlamak mümkün…
DAHA ÖNCE GEÇEMEDİ
Bu arada geçtiğimiz günlerde dar sokakta araçların karşılıklı park etmesinden dolayı yangına ulaşmakta güçlük çeken itfaiye ekipleri zor anlar yaşamıştı. Sokağa giremeyen itfaiye yangın yerine yan sokaktan ulaşmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.