İnegöl'de Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı!
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Nis 2024 / Pzt 13:58
/ 7.252 Kez Okundu
| |

İnegöl'de 179. yıl dönümü törenlerle kutlanan Polis Teşkilatı'nın bu özel gününe Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Emniyet Müdürü Okan Şen ve emniyet personeli katıldı.

Atatürk anıtına çelenk sunulması ve saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan törende Emniyet Müdürü Okan Şen bir konuşma yaptı. Şen, 179 yıllık köklü tarihinden aldığı güç ve başarılarla hizmet veren teşkilatın, milletinin emrinde ve hizmetinde geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü vurguladı.

Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamaya, toplumun güvenli ihtiyacına yönelik çözümler üretmeye ve önleyici tedbirlerle suçu önlemeye odaklanan teşkilatın, milletimizin kalbinde haklı bir yer edindiğini belirtti. Şen, 7/24 her yerde olmayı ilke edinen teşkilatın, milli birlik ve beraberliğimiz için mücadele verdiğini ve suç ve suçluyla mücadelede kararlı duruşunu sürdüreceğini ifade etti.

Genel asayiş, terör ve uyuşturucu ile mücadele, trafik güvenliği ve düzeninin sağlanması noktasında çalışan teşkilatın her mensubuna gösterdikleri özveri için teşekkür eden Şen, yeni hedeflere birlikte yürümeyi temenni etti.

Tören, şehitlerimiz ve gazilerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.