İnegöl’de Sağlıkçılara Pizza İkram Etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Sağlıkçılara Pizza İkram Etti
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Mar 2020 / Sal 19:42
/ 5.906 Kez Okundu
| |

İnegöl’de Dominos pizza sahibi İznikli Ahmet Ardıç ve iş ortağı Kadir Gilaner sağlıkçılara moral vermek amacıyla İnegöl Devlet Hastanesi’nde pizza ikramında bulundular.

Coronavirüs salgını nedeniyle ülke genelinde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına destek amacıyla Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın çağırısı ile üç gün boyunca 21.00’da vatandaşlar sağlık çalışanları alkışlayarak moral verdi.
 
Vatandaşların çeşitli yöntemlerle sağlık çalışanlarına moral verirken, İnegöl İlçesi’nde faaliyet sürdüren Dominos Pizza sahibi Ahmet Ardıç İnegöl Devlet Hastanesi’nde görev yapan tüm personele pizza ikram etti.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan pizza firması sahibi Ahmet Ardıç, “Ülke olarak geçirmiş olduğumuz bu zor dönemi minimize hasarla hep birlikte atlatmak için güçlerimizi birleştirmenin zamanı olduğunu düşünüyoruz. Bizlerde gece gündüz mesai yapan tüm hekimlerimize ve her alanda görev yapan sağlık personeline motivasyon anlamında destek olma adına böyle bir organizasyon düşündük. Tüm sağlık çalışanlarına bu süreçte kolaylıklar diler teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.