İnegöl’de silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin hepsi yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin hepsi yakalandı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Nis 2024 / Pzt 13:34
/ 4.761 Kez Okundu
| |

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Akhisar mahallesinde faaliyet gösteren bir oto yıkama işletmesinde 7 Nisan 2024 tarihinde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Şüpheli baba ve iki oğlu adliyeye sevk edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Akhisar mahallesinde faaliyet gösteren bir oto yıkama işletmesinde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı ve şüpheli baba ile iki oğlu adliyeye sevk edildi.
 
Olay, saat 16.30 sıralarında Akhisar mahallesi Karalar yolu caddesinde yaşandı. İnşaat firması sahibi Mustafa A. (50), işçisi Hüseyin S. (55)'in inşaatlardan malzeme çalıp sattığını iddia etti ve onu uyardı. Ancak işçi, patronuna hakaretler ederek olay yerinden ayrıldı. Bu durum üzerine öfkelenen Mustafa A., oğulları Hasan A. (30) ve Abdükadir A. (24) ile birlikte işçinin peşinden koşmaya başladılar.
 
Cadde üzerinde sığındığı oto yıkamacıda işçiyi bulan şahıslar, onu darp etti. Bu sırada Abdülkadir A., elindeki tabancayla işçinin bacaklarına ateş etti. İşçi Hüseyin S., sağ bacağına isabet eden 2 mermiyle ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı, tedavinin ardından Bursa'daki özel bir hastaneye sevk edildi.
 
Kaçan şüpheli Abdükadir A. (24) daha sonra yakalandı. Olaya karışan baba Mustafa A. ve oğlu Hasan A. ise ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Ağır yaralanan işçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
 
Şüpheli baba ve iki oğlu adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.