İnegöl’de skandal görüntü!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de skandal görüntü!
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Tem, 2020 / Çar 23:56
/ 8.932 Kez Okundu
| |

Kaymakam Şükrü Görücü’nün uyarısına rağmen koronavirüse aldırış etmediler, sosyal mesafesiz ve maskesiz düğün yapıp eğlendiler. O anlar kameraya yansıdı.

İnegöl’de vaka sayılarının artmasının ardından Kaymakam Şükrü Görücü, düğün yapacaklara uyarılarda bulundu.

Kaymakam Şükrü Görücü, "Bu savaşı kazanmanın yolu kurallara uymaktır. Kurallarda belirli. Mutlaka ve mutlaka, olmazsa olmaz maske. Sosyal mesafe ve hijyene mutlaka hemşerilerimizin dikkat etmesi gerekiyor. Vakalarda özellikle işyerlerinde, düğün salonların da, açık alanlarda daha çok dikkat etmeleri gerekiyor. Çünkü toplumda vakanın bulaşabileceği yerler genelde umuma açık yerler. Düğün salonları, toplu yemekler, toplu organizasyonlar. Biz bunlara müsaade etmiyoruz ama her birini de tek tek takip edebilme şansımız da olmadığı için vatandaşlarımızı bir kez daha uyarmak, uyanlara teşekkür etmek, uymayanlara da yasa ne gerektiriyorsa uygulamak durumundayız. Maalesef düğün sahipleri belki bu kuralların farkında değil ama birinin bulaştıracağı bir hastalık her yere yayılmasını düşünerekten özellikle düğün sahiplerimizin dikkat etmesi gerekiyor." dedi.

Bu uyarılara rağmen koronavirüs salgını yokmuşcasına düğün yapan insanlar sosyal mesafeyi de hiçe saydılar. İnegöl'deki bir  düğünde çekilen görüntüler tepki çekerken; düğündeki insanlar maskesiz ve sosyal mesafe kuralına uymadan eğlenirken görülüyor.

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında maske takılmasının zorunlu hale getirilmesine rağmen, davetliler ne maske taktı ne de sosyal mesafe kurallarına uydu. Salgını umursamayarak eğlenen gruplar kameralara yansıdı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.