İnegöl’de Suriyelilerin korsan taşımacılık yaptığı ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Suriyelilerin korsan taşımacılık yaptığı ortaya çıktı
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Oca 2024 / Çar 12:10
/ 21.098 Kez Okundu
| |

Sanayi şehri İnegöl’de Mobilya Sanayi ve Hamzabey OSB gibi korsan taşımacılık için mücadele ederken, Suriyelilerinde korsan taşımacılık yaptığı ortaya çıktı.

Sanayi kenti olan İnegöl’de İnegöl’de işçilerin fabrikalara taşınmasında önemli sektör olan taşımacılık sektörü, korsanlardan bıkmış durumda.
Yetkiler korsan taşımacılık yapanlarla mücadele ederken bir yandan da Suriyelilerin korsan taşımacılık yaptığı ortaya çıktı.

Muhacirlerin araçlarına verilen MA ve MB plakalı araçlarla korsan servis çeken Suriyeliler, resmi olarak bu işi yapan ve vergisini veren firmaların canına tak ettirdi.

Servis işini resmi olarak yapanlar bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirerek yetkililerin daha fazla önlem almasını istedi.
İnegöl Şoförler Odası başkanı Bahattin Korkmaz ise “Korsana geçit vermeyeceğiz, hakkı olanlara bu işi yaptıracağız. Bu zamana kadar bu şekildeydi bundan sonrada böyle devam edecek. Biz bu tarz korsan işine girenleri ilgili mercilere şikâyet etmeye devam edeceğiz. Gerekli yasal işlemlerin yapılması için olayın takipçisi olacağız. Yetkisi olmayan servis araçları takibimizde öğrencilerimiz, çalışanlarımız bizim için değerlidir. Vatandaşlarımızdan ricamız bu tarz S plakası olmadan korsan servis yapanları emniyete, odamıza şikâyet etmeleridir.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.