İnegöl'de Sweet Heaven Açılışında Siyaset ve İş Dünyası Buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Sweet Heaven Açılışında Siyaset ve İş Dünyası Buluştu
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Şub 2024 / Cmt 17:56
3 dk okuma / 12.119 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Kent Meydanı'nda gerçekleşen Sweet Heaven açılışına siyaset dünyasından ve vatandaşlardan yoğun ilgi.

İnegöl'de yeni bir işletme olan Sweet Heaven'ın açılış programına siyaset dünyasından ve çok sayıda vatandaş katıldı. İşletmenin sahibi İsmail Dede, açılışa katılan misafirlere teşekkür ederken, marka temsilcisi Murat Fener ise İnegöl'e yeni bir marka kazandırdıklarını belirtti.

İNEGÖL’E GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Önemli bir lokasyonda güzel bir işletme açılışını gerçekleştiriyoruz. İnegöl adına müteşebbis bir ruh ile açılış yapılıyor. Bir kent meydanı ve yaşam alanı olarak bu bölgeyi kurguladık. Bu meydan yaşayan bir meydan olacak.  Bu meydanın projesi Alinur başkanımız döneminde hazırlandı. Ben kıymetli başkanımıza teşekkür ediyorum.  Buradaki projelerin bir kısmını kendi bütçemizi, bir kısmını büyükşehir bir kısmını merkezi hükümetin bütçesi ile hazırlıyoruz. İnegöl’de çok daha güzel hizmetlerin kazandırılacağını bugünden ifade etmek istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

İNEGÖL’E BURFAŞ KAFE AÇMAK İSTERİZ
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Bu güzel mekan hayırlara vesile olsun. Burada eski hastane vardı, benim son dönemlerimde burada bir proje gerçekleştirmiştik. Bu alanda belediye binası için güzel bir mekan oluştu. Burası yaşayan bir mekan haline geldi. İnşallah güzel bir mekan olacak burası. Son yıllarda kafe kültürü hızlı gelişti. Girişimcileri tebrik ediyorum. Sweet Heaven ismi yabancı firmaymış gibi andırıyor. Biz Burfaş kafe açıyoruz 4 tane. Starbucks’un 3’de biri fiyata satıyoruz. Yakında İnegöl’de bize bir yer verilirse neden açmayalım bir Burfaş kafe.  Bu mekan hayırlı uğurlu olsun. “

GÜZEL BİR MEKAN OLACAK
AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman “Bursa kadim bir şehir İnegöl’de bu şehrin en önemli ilçelerinden bir tanesi. İnegöl sanayisi ile ön plana çıkıyor. Sizin bakanlığınız dönemde Bursa ile alakalı hangi konuya gelsek bize destek verdiniz. Siz yerli milli sanayiye çok destek oldunuz. Bu yatırımcı arkadaşlar ehil insanlar burasıda güzel bir mekan olacak. İnegöl her zaman büyüyor güzelleşiyor. Alinur Başkanımız İnegöl’e çok hizmet etti Alper Taban başkanımız da ondan bayrağı alarak güzel işler yaptı.”

22 YILDA İNEGÖL’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank “Bugün açılışlar vesilesi ile İnegöl’deyiz. Dünde buradaydık, İnegölspor’umuzun çok güzel tesislerinin açılışını gerçekleştirdik. Türkiye’de spor kulüplerinde böyle bir tesis yok.  Açılışlarımız hizmetlerimiz devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımızdan öğrendiğimiz siyaset çok çalışmaktır. Milletten aldığımız emanet ile millete hizmet edeceğiz. Bizim siyaset anlayışımızda yaptığımız hizmetlerden sonra Allah razı olsun denmesi. Bu anlayışla 22 yıldır çalıştık. Bursa’mızı İnegöl’ümüzü nereden nereye getirdiğimizi anlatmaya gerek yok. 22 yıl önceki durumu görün şimdi yapılanları görün. Bu meydana baktığınızda Avrupa’da bir şehire geldiğinizi zannedersiniz. Böyle vizyonlu bir işi İnegöl’e yakışır diye biz gerçekleştiriyoruz. “


 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.