İnegöl’de TOKİ’de rakam tutmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de TOKİ’de rakam tutmadı
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Oca 2023 / Per 15:42
/ 22.277 Kez Okundu
| |

Daha önce bin konut olarak açıklanan İnegöl’e yapılacak TOKİ konut sayıları 480 olarak çekilişe girdi.

TOKİ’nin İnegöl yapılacak konutların çekilişi sona erdi. İlk etapta İnegöl’e 480 adet konut yapılacağı açıklanmıştı. Daha sonra AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel bu sayının 1000’e çıkartıldığını açıklamıştı. Son olarak kura tarihlerini duyuran AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan İnegöl’e 480 adet konut yapılacağını belirtmişti.

480 KONUT KURASI ÇEKİLDİ
İnegöllüler İnegöl’e 1000 adet konut yapılacağı ümidi taşırken, bugün 480 adet konut için kura çekimi yapıldı.

14 BİN 850 BAŞVURU
İnegöl’de yapılacak 480 konut için 16 bin 82 başvuru yapılırken bu başvurulardan 1232 tanesi reddedildi ve 14 bin 850 kişi kuraya katıldı.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kura çekimi öncesi konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapılan bir çalışma var. Ben tabi bu çalışmanın İnegöl’ümüze Bursa’ya hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık 15 bin başvuru var. Ben göreve geldiğimde 10 bin 300 civarında bir başvuru bandıydaydı. Bu sayı giderek artan bir durumda. Bununla alakalı arsa üretme girişimlerimiz devam ediyor. İnegöllü hemşerilerimiz TOKİ 1-2-3’ü gerçekleştirdik bu TOKİ 4 oluyor aslında. Bir taraftan TOKİ 5’in yer hazırlığı ile alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Ben çok güzel konutlar yapıldığını görüyorum, TOKİ 3’ün teslim aşamasına yaklaşıldı. İnşallah TOKİ 4’de onun kadar güzel bir proje olacak. Kuralar herkes için hayırlı olsun. Allah en hayırlısını bilir kurada konut sahipleri olanlara hayırlı olsun diyorum. Emeği geçen sayın Cumhurbaşkanımıza, Çevre Şehircilik Bakanımıza, TOKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum . “





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.