İnegöl’de trafik rezaleti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de trafik rezaleti
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Eki 2019 / Sal 13:56
/ 4.437 Kez Okundu
| |

Yıllardır kanayan bir yara haline gelen ve gerçekleştirilen çözüm çalışmalarında hiçbir sonuç alınamayan Vehbi Koç Okulu önündeki trafik probleminin vatandaşlar çözülmesini istiyor. Ortaya çıkan görüntü ise Hindistan’daki trafik karmaşasından farksız.

Vehbi Koç İlkokulu’nda sabahçıların dağılıp; öğlencilerin okula geldiği saatlerdeki trafik sıkışıklığı velileri isyan ettirdi. Veliler, Emniyet Müdürlüğü’nün hemen arkasında yer alan sokakta 12.40-13.00 arasında trafik polisinin görev yapmasını istiyorlar.
 
TRAFİK KARMAŞASI
 
Vehbi Koç İlkokulu’nda her gün saat 12.40-13.00 saatleri arasında yaşanan trafik karmaşası bir türlü çözülemiyor. Fuar döneminde ve sonrasında çadırların sökülmeye başlandığı bugünlerde trafik adeta kilitleniyor.
 
EMNİYETİN HEMEN ARKASINDA
 
Emniyet Müdürlüğü’nün hemen arkasında yer alan sokakta yaşanan trafik sıkışıklığı ise henüz müdürlüğün gündemine düşmedi. 20 dakikalığına bir polis memurunun görevlendirilmesi ile sorunun çözüleceğine inanan veliler, Emniyet Müdürlüğü’nden yardım istiyor.
 
TRAFİK KİLİTLENİYOR
 
Sabahçı olan çocuklarını almaya gelen veliler ile öğlenci çocuklarını okula bırakan velilerin araçlarının yanında servisler ve fuardaki mobilyalarını götüren mobilyacılar, park halindeki araçlarla daha da daralan sokakta tam bir sinir harbi yaşıyor.
 
ADIM ATIN
 
Veliler, her gün yaşanan trafik karmaşasının son bulması için bir adım atılmasını bekliyor. Trafik karmaşasının içine dalan araç sürücüleri bölgeden 30 dakikada anca aracı ile çıkabiliyor.
 
TABELALAR ÇÖZÜM OLMADI
 
Okulun olduğu bölgede park yapılmaz tabelaları asılsa da hiçbir yaptırım olmaması dolayısıyla bu kurala kimse uymamakta.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.