İnegöl'de TSM Korosu Nostalji Rüzgarı Estirdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de TSM Korosu Nostalji Rüzgarı Estirdı
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Şub 2024 / Cmt 14:39
/ 1.297 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, merhum bestekar Yusuf Nalkesen'in eserlerinden oluşan repertuarıyla 90'lı yılların unutulmaz şarkılarını seslendirerek İnegöllüleri nostaljik bir yolculuğa çıkardı.

Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen konsere yoğun ilgi gösterildi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gerçekleşen konser, romantik bir atmosferde unutulmaz bir akşam yaşattı.

Şef Diler Yalaza yönetimindeki koro, "Ben Sana Vurgunum", "Yalan Dünya", "Hasret" gibi sevilen eserleri seslendirerek dinleyicileri mest etti. Koronun ve solistlerin performansı büyük beğeni topladı.

Konseri Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar da izledi. Dündar, konserin ardından yaptığı konuşmada, İnegöl'ün kültür ve sanatın merkezi haline geldiğini ve koroların bu konuda önemli bir rol oynadığını söyledi. İnegöl Belediyesi korolarının yıl boyunca çalışmalarını sürdürdüğünü ve sanatı İnegöl'de yaşatmaya çalıştıklarını belirten Dündar, tüm sanatseverleri bu sanatsal faaliyetlere davet etti.

Konserin sonunda Şef Diler Yalaza'ya çiçek ve plaket takdim edilerek teşekkür edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.