İnegöl'de tutulan dev yayın sonrası müdürlükten açıklama geldi!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de tutulan dev yayın sonrası müdürlükten açıklama geldi!
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Haz 2024 / Per 11:14
1 dk okuma / 8.551 Kez Okundu
| |

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, su ürünleri av yasağı sürecinde avlanan 'yayın balığı' hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü,1 Haziran 2024 tarihinde av yasağının devam etmesine rağmen İnegöl'de bulunan Boğazköy Barajı'nda 'yayın balığı' avlayan iki vatandaş hakkında bilgilendirmede bulundu.

"AV YASAĞI HALA DEVAM ETMEKTEDİR"

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, "01.06 2024 tarihinde İnegöl Boğazköy Barajı'nda avladıkları yayın balığı ile yerel ve ulusal basında haber olan Ahmet Kaan Bahadır ve İsmail Hakkı Polat isimli vatandaşlar Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesine davet edilmiş,yasak zamanda avlamış oldukları yayın balığından dolayı kurumumuzca haklarında idari para cezası uygulanmıştır. Görüşmede Ahmet Hakan Bahadır ve İsmail Hakkı Polat'a 5/2 Amatör Amaçlı Sportif Avcılığı Düzenleyen Tebliğ elden teslim edilerek, detaylı bilgilendirme yapılmıştır. 15 Mart - 15 Haziran arası ilimiz sınırlarında Sazangillerde olduğu gibi Yayın Balığı avcılığında da zaman ve bölge yasağı devam etmektedir" dedi. 

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ?su ürünleri varlığının korunması ve devamlılığı açısından herkesten hassasiyet beklediklerini belirtti.


 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.