İnegöl’de ücretli cadde otoparkları kaldırılıyor mu?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de ücretli cadde otoparkları kaldırılıyor mu?
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Nis 2024 / Sal 10:39
/ 8.041 Kez Okundu
| |

CHP'li Büyükşehir ve Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Metin Tuncel'in sosyal medyadaki paylaşımıyla birlikte BURBAK'ın ücretli cadde otoparkları uygulaması tartışma konusu oldu. Peki, uygulama kaldırılacak mı?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı iken BURBAK'ın ücretli cadde otoparkları uygulamasının yasal olmadığını savunarak konuyu yargıya taşımıştı. Bu hamle, cadde otoparklarında ücret ödemeye karşı çıkanlar için umut ışığı oldu.

CHP'li Büyükşehir ve Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Metin Tuncel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bursalılara "Cadde üstündeki otoparklara para ödemeyeceksiniz artık. Bitirelim mi bu uygulamayı?" diye sordu ve uygulamanın kaldırılmasını talep etti.

Tuncel'in paylaşımı, BURBAK'ın ücretli cadde otoparkları uygulamasına yönelik tepkileri yeniden alevlendirdi. Birçok vatandaş, uygulamanın kaldırılmasını ve cadde otoparklarının ücretsiz hale getirilmesini savunurken, bazıları da uygulamanın park sorununun çözümü için gerekli olduğunu savundu.

Peki, BURBAK'ın ücretli cadde otoparkları uygulaması kaldırılacak mı? Bu sorunun cevabı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin alacağı karara bağlı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.