İnegöl’de vatandaşları telaşlandıran dedikodu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de vatandaşları telaşlandıran dedikodu
20 Ara 2017 / Çar 18:03
/ 12.143 Kez Okundu
| |

İnegöl’de son dönemde vatandaşlar arasında yeni çipli kimlik kartları ile ilgili dedikodular nedeniyle nüfus müdürlüklerinde büyük bir yoğunluk yaşanıyor.

İnegöl'de vatandaşlar arasında yayılan dedikodular nedeniyle İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde yoğunluk yaşanırken yetkililer konuya açıklık getirdi.

Yeni yılda kimlik kartlarından 90 TL vergi alınacağı, 2017 yılı sonunda kimlik dağıtımının biteceği gibi dedikoduların yayılması ile vatandaşlar İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne akın ediyor.

Dedikodulara inanan vatandaşlar nüfus müdürlüğü koridorlarını hınca hınç doldururken, İlçe Nüfus Müdürlüğü yetkililerinden konuyla ilgili vatandaşların doğru şekilde bilgilendirilmesi için açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada çıkan dedikoduların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, ""Nüfus çalışanlarımız bu aşırı yoğunluğa rağmen, canını dişine takarak özveri ile görev yapmaktadır. Vatandaşlarımızdan istirhamımız, resmi kaynaklardan açıklanacak bilgilere itibar etmesini bekliyoruz. Yeni kimlik almak isteyen vatandaşlarımız Alo 199 ve internette, e-kimlik sayfasından randevularını alarak nüfus müdürlüklerine geldiklerinde, fazla sıra beklemeden kimliklerini alacaklardır."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.