İnegöl’de yabancı dil öğrenmek artık çok kolay

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de yabancı dil öğrenmek artık çok kolay
28 Eyl 2017 / Per 17:43
/ 22.705 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün tek yabancı dil kursu olan ‘Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursu’ yeni eğitim-öğretim yılında da hizmet vermeye devam ediyor.

Yeni eğitim-öğretim yılında deneyimli kadrosu ile kurslarına devam eden Beyaz Tahta Yabancı Dil kursu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hafta i&cce dil;i ve hafta sonu hem İngilizce hem de Almanca dil eğitimi vermeye başladı.

Lise öğrencilerine hafta i&cce dil;i okul &cce dil;ıkışı ya da akşam saatlerinde iki farklı program sunan Beyaz Tahta, ya konuşmaya yönelik genel İngilizce ya da 11. ve 12. sınıf dil öğrencilerine LYS-5 hazırlık programları ile eğitim hizmetlerine devam ediyor.

Diğer yandan kariyerini düşünen yetişkinler ve üniversite öğrencileri i&cce dil;in hafta i&cce dil;i 19.10 ile 21.30 saatleri arasında genel İngilizce kursları da sürüyor.

Beyaz Tahta tüm bu programların dışında kişiye özel birebir İngilizce, Almanca ve diğer dillerden de eğitim veriyor.

İnegöl’de yabancı dil eğitiminin tek adresi olan Beyaz Tahta, yabancı dil öğrenmek veya yabancı dilini geliştirmek isteyen herkesi kurslarına bekliyor.

AYRINTILAR İ&Cce dil;İN

Daha fazla detaylı bilgi almak i&cce dil;in inegolyabanci dil.com">www. inegolyabanci dil.com adresini ziyaret edebilir yada 0224 711 76 60 nolu telefondan bizimle irtibata ge&cce dil;ebilirsiniz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.