İnegöl’de yeni dönem Faruk Coşkun ile başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de yeni dönem Faruk Coşkun ile başladı
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Haz 2024 / Çar 18:24
2 dk okuma / 954 Kez Okundu
| |

T-GAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, banka ödemelerinde yaşanan sorunlar nedeniyle 10 Haziran’a kadar gecikme zammı uygulanmayacağını duyurdu. Coşkun, yaptığı açıklamada, T-GAZ'ın İnegöl ve Yenişehir'deki doğal gaz dağıtım işini üstlenerek hizmet vermeye başladığını belirtti.

 

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Coşkun, 26 Nisan 2024 tarihinde İnegöl ve Yenişehir bölgelerinin doğal gaz dağıtım işini yapan İNGAZ’ın, Torunlar Enerji Grubu tarafından devralındığını ve T-GAZ olarak hizmete başladıklarını açıkladı. Coşkun, "Bölgemize mutluluk getirmesi için gayret edeceğiz. Torunlar Enerji’nin bir kuruluşu olarak başkentte de 2 milyon 200 bin aboneye hizmet etmekteyiz. Aynı grubun teknik tecrübesiyle güçlerimizi birleştirerek hizmet etmeye çalışacağız," dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİKLİ

İnegöl ve Yenişehir’de 120.000 aboneye hizmet verdiklerini belirten Coşkun, müşteri memnuniyetini birinci sıraya aldıklarını ve entegrasyon sürecinin tamamlandığını belirtti. Coşkun, "Eski sistemin aktarılmasında oluşan arızalardan dolayı müşterimizin mağdur olmaması adına faturalarda gecikme zammı olmayacak. 10 Haziran’a kadar gecikme zammı uygulamayacağız," dedi.

GÜVENLİK VE YATIRIMLAR

T-GAZ'ın müşteri odaklı bir yaklaşımla çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Coşkun, başkentte kullandıkları uluslararası düzeyde yazılım olan SAP sürecine de İnegöl ve Yenişehir’de başlayacaklarını belirtti. Coşkun, "Yatırımlarımız, fonksiyonlarımız SAP üzerinden yönetilecek. Ankara’da da olduğu gibi şebeke ve gaz kullanıcılarımızın güvenliği çok önemli," dedi. Ayrıca, tesisatların proje dışı imalatlarının kontrol edileceğini ve periyodik kontrollerin yapılacağını belirtti.

YENİ PROJELER

İnegöl’deki ikinci şehir istasyonunun çalışmalarının tamamlanacağını ve bu kış için iyi bir hazırlık yapılacağını belirten Coşkun, doğal gaz gitmemiş bölgelerde de çalışmaların başladığını söyledi. Coşkun, "Torunlar Enerji’den bu anlamda destek alıyoruz. Gözden geçiriyoruz. Bu yatırım hamlemizi zamanla gerçekleştirmiş olacağız. T-GAZ İnegöl ve Yenişehir halkına hayırlı olsun. Allah utandırmasın," diyerek açıklamasını sonlandırdı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
kerem yılmazçelik / 07 Haz 2024 / Cum 08:34
hikaye anlatmasın siz de buna çanak tutmayın ,bir haftadır abonelik başvurusu almıyorlar ,açıklama yapan yok , başvuru yapıp doğal gaz bağlatamıyoruz evlerde ocaklar kombiler çalışmıyor.ne tecrubesinden bahsediyor.