İnegöl’deki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | İHA
26 Eki 2020 / Pzt 12:45
/ 39.439 Kez Okundu
| |

İnegöl’de geçen yıl hamile eşinin gözü önünde öldürülen 24 yaşındaki Alper C. ile yaralanan 4 kişinin vurulma anının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 27 Ağustos 2019’da Sinanbey Mahallesi’nde meydana geldi. Kerem A. (42) ve oğlu Kenan A. (18), daha önce borç olarak verdikleri parayı almak üzere, Ahmet C.'nin (48) araç kiralama işi yaptığı dükkana gitti. Burada baba- oğul ile Ahmet C. arasında tartışma başladı.
Tartışma, dükkandaki çalışanlar ve Ahmet C.'nin oğlu Alper C.'nin (24) de dahil olmasıyla silahlı kavgaya dönüştü.
Ahmet C. ve oğlu Alper C. ile Kerem A., oğlu Kenan A. ve çevredeki esnaftan Yaşar A., tabancayla vurularak, yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, 5 yaralıyı ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 6 aylık hamile eşi Ebru C.'nin gözü önünde vurulan Alper C., doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Diğer yaralılar ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan Kerem A. ile oğlu Kenan A. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan kavga anının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde; Kerem A. ve oğlunun dükkana geldiği, tartışmanın ardından A.'nın tabancayla ateş açtığı Ahmet C.'nin yere yığıldığı, oğul Kenan A.'nın ise dükkanın kapısından Alper C.’ye ateş ettiği ve oğul C.'nin de yere yığıldığı anlar yer aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.