İnegöl’deki Çöplükler kaldırılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’deki Çöplükler kaldırılıyor
 :
/ 1.116 Kez Okundu
| |

Büyükşehir yasasıyla birlikte kapanan beldelerin vahşi çöp dökme alanları temizlenerek, ıslah ediliyor.

Kapatılarak, mahalleye dönüştürülen Cerrah, Yenice, Tahtaköprü ve Kurşunlu beldelerinde bulunan çöp dökme alanları, İnegöl Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesinin ortak çalışmaları ile temizleniyor.

 

Bu zamana kadar Cerrah Mahallesinde yapılan temizlik ve ıslah çalışması şuanda Yeniceköy Mahallesindeki çöplükte sürdürülüyor. Daha sonra Tahtaköprü’de bulunan çöplükte temizlik çalışması gerçekleştirilecek.

 

CERRAH TEMİZLENDİ

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit;

 

“Büyükşehir yasasından sonra beldelerdeki çöp alanlarına çöp dökmedik. Yavaş yavaş bunları nakilini ve temizliğini yapıyoruz. Cerrahtaki çöp döküm alanını yakın zamanda temizledik. Yenice’deki çöp alanını tahliyesini büyükşehir belediyesi yapıyor” dedi.

 

DAĞLARIN ARASINDA ÇÖPLÜK

 

Tahtaköprü’de bulunan çöplüğün çevre ve görüntü kirliliğine neden olduğunu aktaran Yiğit;

 

“Tahtaköprü Mahallesindeki çöplüğün temizliğini de kısa bir süre sonra büyükşehir belediyesi ile ortaklaşa yapacağız. Bu sene yetişir mi bilemem ama ıslahıyla alakalı çalışma söz konusu. Gerçekten orada çirkinlik ve görüntü kirliliği var. Karşıdan bakan insanlar orada ne olduğunu anlayamıyor. Çöplük alanını kısa sürede temizleyip kaldıracağız” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.