İnegöl’deki kurumlar alt yapı koordinasyonu için toplandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’deki kurumlar alt yapı koordinasyonu için toplandı
03 Oca 2018 / Çar 19:31
/ 4.672 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alper Taban, ilçemizde alt yapı anlamında çalışmalar yapan kurumların temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Taban, yapılan toplantıya ilişkin açıklamasında tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

İnegöl’de alt yapı çalışmaları yapan UEDAŞ, BUSKİ, İNGAZ ve Telekom Müdürlüğü’nün temsilcileri, Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında gerçekleştirilen alt yapı koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Vatandaşların da sıkça şikayet ettiği kurumların şehir için kazı çalışmaları ve koordinasyon sağlanamamasından kaynaklı bu bölgelerin uzun süre atıl vaziyette kalması konularının ele alındığı toplantıya İnegöl Belediyesi adına Başkan Taban ile birlikte; Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit ile konuyla ilgili daire müdürleri katıldı.

Kurumların yıllık planları üzerinden koordineli bir çalışma yürütülerek çalışmaların yapılması, aylık olarak alt yapı koordinasyon merkezi toplantısının yapılması ve revizelerin tüm kurumlara bildirilmesi konuları üzerinde istişareler yapıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptık. Şehrimizde İnegöl Belediyesi gibi çalışmalar yapan BUSKİ, UEDAŞ, İNGAZ ve Telekom Müdürlükleriyle, özellikle İnegöl Belediyesi ile bağlantılı çalışan dış kurumlarla bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Yine burada eski adı Hizmet Masası, yeni adı Çözüm Merkezi olan birimimizin sorumluları ve beraberinde Zabıta Müdürümüz, Başkan Yardımcılarımızla beraber bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR BİR DÜZEN İÇERİSİNDE SÜRDÜRÜLECEK
İnegöl’de kazı çalışması yapan ve alt yapı faaliyetlerinde bulunan kurumun sadece İnegöl Belediyesi olmadığına dikkat çeken Taban, “Diğer kurumlar da kendi alanlarındaki faaliyetlerle ilgili yıllık çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizler bundan sonrası için bu yapılan çalışmaları bir tertip ve düzen içerisinde, bir disiplin içerisinde yürütülmesini öngörüyoruz. Bununla alakalı olarak da kurumların değerli yöneticilerini buraya davet ettik. Onlarla yıllık planlarının haricinde değişen, revize edilen, güncellenen diğer plan ve programları bundan sonra muta toplantılarında aylık olarak her ayın 15’inde bir araya gelerek gözden geçireceğiz” dedi.

AYLIK TOPLANTILAR VE BİLGİLENDİRMELER YAPILACAK
Alper Taban, İnegöl Belediyesi olarak yapılan işlerin her zaman takipçisi olacaklarını ve denetleyeceklerini de kaydederek; “Çünkü vatandaşımız nezdinde şöyle bir kanaat söz konusu; çalışmayı UEDAŞ, BUSKİ, İNGAZ, Telekom gibi kurumlar yapıyor olabilir, ancak vatandaş bunu gördüğünde bu çalışmayla ilgili bir eksiklik söz konusuysa bunun İnegöl Belediyesi tarafından yapıldığını düşünerek bu çalışma niçin eksik, neden yapılmıyor diyerek kaygı taşıyor. Bunları da bizim çözüm merkezimize ulaştırıyor. Bundan sonra buradaki kurum sorumlularıyla aylık olarak bir araya gelerek yapılan çalışmaları masaya yatırıp değerlendireceğiz. Çalışmalar noktasında var olan eksiklikler varsa bunların giderilmesi için kararlar alacağız. Bu koordinasyonu da yıl boyu devam ettireceğiz. Eskisinden daha etkili bir çalışma olacağını düşünüyorum. Bizim buradan kurumlara ilettiğimiz öncelikli olarak her kurumun kendi içerisinde yaptığı çalışmayı her an denetlemeleri ve yapılan işi biran önce tamamlamaları. Biz de bunların takipçisi olacağız” açıklamalarında bulundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.