İnegöl’deki muhtarlar göreve hazır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’deki muhtarlar göreve hazır
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Eki 2019 / Per 12:01
/ 12.389 Kez Okundu
| |

Barış Pınarı harekâtında devletin ve ordunun yanında olduğunu belirten İnegöllü muhtarlar her türlü göreve hazır olduklarını vurguladılar.

İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak dernek binasında yaptığı açıklamada “İnegöl Muhtarlar Derneği olarak devletimizin Suriye'deki sınırımızda oluşturulmak istenen terör devletine, teröre ve teröristlere karşı başlattığı Barış Pınarı harekâtını, İnegöllümüzdeki 116 muhtarımız olarak destekliyoruz “ ifadelerini kullandı.

ALLAH GAZAMIZI MUZAFFER EYLESİN

Sami Çakmak açıklamalarını şöyle sürdürdü “Her zaman devletimizin ve askerlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bizler binlerce yıllık şanlı tarihi olan Türk Milleti olarak bize karşı kurulan tüm oyunları bozmuşuz ve her zaman millet olarak dimdik ayakta kalmayı Müslüman Türk Milleti olarak başarırız. Gücümüzü yüce Allah'tan ve Türk milletimizden alan fertler olarak ülkemizin çıkarları doğrultusunda yürütülecek her türlü konuda devletimizin yanında olduğumuzu tekrar belirtir, Allah gazamızı ve askerlerimizi muzaffer eylesin inşallah.  Bu anlamda biz İnegöl Muhtarları olarak üzerimize düşen her türlü göreve hazırız” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.