İnegöl’deki STK’lardan Afrin desteği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’deki STK’lardan Afrin desteği
24 Oca 2018 / Çar 08:43
/ 625 Kez Okundu
| |

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, İnegöl STK’ları adına, Afrin operasyonu ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, İnegöl Sivil Toplum Kuruluşlarının imzasının bulunduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “

Coğrafyamızda, on yılı aşkın bir zamandır ABD öncülüğündeki Terör Devletleri tarafından büyük bir zulüm ve acı yaşanmaktadır. Komşularımızdaki yangın en çok ta bizim ülkemizi ve insanımızı etkilemiştir.

Kardeşi kardeşe kırdırma taktiği, silah ve ilaç şirketlerinin başrol oynadığı kirli savaşın ne zaman ve nerede biteceği belli değildir. Bölge de yaşanan her olumsuzluk, her acı aynı zaman da bizi de etkilemektedir.”

ZEYTİN DALI UZATIYORUZ

“Güneyimizde ABD öncülüğünde kurulmak istenen "Terör potporisine" karşı devletimizin " zeytin dalı" harekâtını çok kıymetli ve önemli buluyoruz.

        Bu operasyon da, yerli ve milli silahların ne derece önemli olduğunu bütün ayrıntılarıyla görmüş olduk.

          Bölgeyi kan denizine çeviren ABD başta olmak üzere Batılıların Bir an önce defolup gitmesini, Ortadoğu’nun kan ve gözyaşından arınmasını ve bu Müslüman coğrafya ya da barış ve huzurun gelmesini istiyoruz.”

DUALARIMIZ DEVLETİMİZ VE ORDUMUZ İÇİN

           “ İnegöl Kent konseyi olarak, dualarımızla ve tüm gönlümüzle devletimizin ve kahraman Askerlerimizin yanındayız. Dün şehit verdiğimiz Astsubay Musa Özalkan kardeşimize yüce Allahtan rahmet diliyoruz. Mekânı cennet olsun. İlk ve son şehit olmasını diliyoruz. Allah ordumuzu, havada ve karada muzaffer kılsın, yar ve yardımcımız olsun.

          Sürece karar veren Cumhurbaşkanımız başta olmak Üzere, İktidar ve Muhalefet partilerini, maddi ve manevi destek veren, yöneten, dualarıyla katkı veren Tüm Kişileri ve kurumları selamlıyoruz.

Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.