İnegöl’deki tecavüz iddiasının ayrıntıları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
16 Tem, 2018 / Pzt 15:52
/ 224.025 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı Kurşunlu Mahallesinde meydana gelen olayda Gamze U. isimli zihinsel engelli kıza grup tecavüz olayı ilçeyi karıştırdı.

Edinilen bilgilere göre; Çanakkale’nin Çan ilçesinde ikamet eden Bipolar bozukluğu rahatsızlığı olan 22 yaşındaki Gamze U., “bakkala gidip çerez alacağız” diyerek evden ayrıldı. Yolda gezerken bir anda rahatsızlanan genç kız, karayolunda otostop çektiği TIR’a bindi. Bursa’nın İnegöl ilçesine kadar gelen genç kız, İnegöl ilçesinin Kurşunlu mahallesinde TIR’dan indi. Yaya olarak Kurşunlu mahallesinde gezmeye başlayan genç kız, yanına gelen Caner Y. İsimli genç ile sohbet etmeye başladı.

TOPLU TECAVÜZ

Bir süre sonra gencin aracına binen kız, gezdikten sonra mahallenin ormanlık alanındaki hayvan çiftliğine götürüldü. Çiftlikteki eve sokulan genç kızın rahatsızlığından yararlanan gençler, teker teker ve toplu halde tecavüz ettiler. İnegöllü gencin arkadaşları da çiftliğe gelerek genç kıza tecavüz ettiler.

Çiftlik evine zorla tutulan kız bir gün sonra evde kimsenin olmamasını fırsat bilerek evin camında kaçmaya başladı. Kurşunlu yolu üzerinde tecavüz eden gençlerden biri kızı görerek arabaya aldı. Baraj mevkiinde yine ilişkiye girilen kızı, Bursa-Ankara Karayolu Mezit mevkiinde araçtan indirdiler. Otostop çeken genç kız, bindiği TIR ile Kütahya’ya gitti. Bir süre dolaştıktan sonra sıkılan genç kız Kütahya’dan Trene binerek Eskişehir iline gitti. Eskişehir ilinde emniyet ekiplerince fark edilen genç kız, haber verilmesi üzerine annesi S.U.’ya teslim edildi. Kızının olayı anlatmasıyla İnegöl ilçesine gelen annesi ve kızı, Jandarma komutanlığına giderek şikâyette bulundular.

Olayın ardından harekete geçen Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla şüphelileri aramaya başladılar. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler tek tek yakalandı.
Olayın baş şüphelisi Caner Y. Olmak üzere Efe G., Tolga G., Uğur C.,  Emir C., Mehmet K., Ayhan Y., İbrahim K. ve Sezer B. gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahısların sorgulama da suçu itiraf ettikleri öne sürüldü. Şüpheli 9 şahsın sorgulamaları sürüyor.

OLAYI ANLATIRKEN FENALAŞTI
Kan donduran tecavüzün mağduru Gamze U., ifadesi alınırken fenalaşarak hastanelik oldu. Fenalaşan genç kız 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Genç kız Gamze U.’nun 4 Temmuz tarihinde evinden ayrılarak otostopla bindiği TIR ile Kurşunlu mahallesine geldiğini, tanıştığı kişi ve arkadaşları tarafından götürüldüğü hayvan çiftliğindeki baraka içerisinde birçok kez tecavüze uğradığını, uyuşturucu ve alkol kullandırıldığını söylediği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.