İnegöl’deki tedarikçilere Cumhurbaşkanından sert mesaj

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
13 Ağu 2018 / Pzt 10:33
/ 51.746 Kez Okundu
| |

Dövizdeki kur artışını fırsata çevirmeye çalışan tedarikçilere Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sert mesaj geldi. Bunu yapanların bedelini ödeyeceğini söyledi.

Dövizdeki kur artışı sonrası İnegöl’de birçok tedarikçi ürün satışını durdurması üretim yapan mobilyacıları zor durumda bırakırken, İnegöl ekonomisinin lokomotifi olan mobilya üreticisi ise isyan noktasına geldi.

BEDELİNİ ÖDEYECEKLER
Sosyal medya üzerinden mobilya üreticileri boykot çağrısı yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklama ile ürün satmayanların bedelini ödeyeceklerini ifade etti.

İHANETİ VATANİYE
Erdoğan bu tarz eylemlerin ihaneti vataniye olduğunu vurgulayarak “Bazı haberler alıyorum, mallarını satmıyorlar ne demek mallarını satmayacak. Satacaksın arkadaş ne demek o depolarda istiflemek ne demek o satacaksın. Satmadın onunda bedelini ödemek zorunda kalırsın. Çünkü ben bunu ihaneti vataniye olarak görüyorum. Sen bunları niye ürettin satmak için ürettin. Şimdi ne yapıyorsun sende mi birilerine hizmet etmenin gayretindesin. Bize milli lazım bize yerli lazım yerli. Eğer milli değil değilsen bunun bedelini ödersin. Ekonomimize kur üzerinden gerçekleştirilen operasyonda biz üstesinden geleceğiz. Allah’ın izni ve milletimizin dirayetiyle, ülkemize giydirilmeye çalışılan bu deli gömleğini hep birlikte yırtıp atacağız.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.