İnegöl’deki tedarikçilere ders verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’deki tedarikçilere ders verdi
14 Ağu 2018 / Sal 18:03
/ 29.302 Kez Okundu
| |

Merkezi İstanbul’da bulunan ve İnegöl’de de bayisi bulunan Marmara Malzemecilik firmasının yaptığı paylaşım İnegöl’deki tedarikçilere ders verdi.

Dövizdeki kur artışı sonrası İnegöl’de birçok tedarikçi ürün satışını durdurması üretim yapan mobilyacıları zor durumda bırakırken, İnegöl ekonomisinin lokomotifi olan mobilya üreticisi ise isyan noktasına geldi.
İnegöl’de birçok tedarikçi ürün satışı gerçekleştirmezken, İnegöl’de bayisi olan Marmara Malzemecilik Firması ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İnegöl’deki tedarikçilere ders verdi.
Şirket Sahibi Bülent Yöndemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;
Vatanımız büyük bir ekonomik saldırı altındadır. Bazı çıkar fırsatçısı firmalar satış durdurmak ve garip fiyat politikaları uygulamak gayesi içindedir.
Biz Marmara, Eksan ve Marfom AŞ. grup firmalarımız olarak DEVLETİMİZİN yanındayız. Satışlarımız 6 ay vade ile sınırlı olmak kaydı ile hiç kesintisiz devam etmektedir.
Evladını teröre şehit veren baba ve anneler vatan sağ olsun derken bizde grup firmalarımız adına bugüne kadar kazandıklarımız için ALLAH'A hamd olsun. Döviz artışı, devalüasyon ve kriz ile kaybettiğimiz paralar için de VATAN SAĞ OLSUN diyoruz.
Allah vatanımızı, milletimizi ve de İslam'ı içerdeki ve dışardaki tüm düşmanlardan korusun. Bu vesile ile tüm sektöre Allah'tan hayırlı kazançlar dileriz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.