İnegöl’deki vaka artış nedenini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’deki vaka artış nedenini açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Tem, 2020 / Çar 16:55
/ 15.613 Kez Okundu
| |

İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü İnegöl’deki vaka artışlarının nedenini düğünler, maske takılmaması, hanımlarımızın günleri ve gizli toplantılar olarak açıkladı.

İsaören Mahallesi'nde gerçekleştirilen koyun yıkama havuzu tanıtımında konuşan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, koronavirüs ile mücadele sürecini değerlendirdi.
 
Vatandaşların normalleşmeyi yanlış anladıklarını belirten Görücü, "Son zamanlarda ilçemizdeki vaka artış nedenlerinin başında düğünler, maske takılmaması, hanımlarımızın günleri ve gizli toplantılar geliyor" ifadelerini kullandı.
 
ARTIŞIN BAŞLICA NEDENLERİ..
“Normalleşme dönemini vatandaşlarımız yanlış anlıyor. Normalleşme eski dönüş değildir. Mutlaka maske, mesafe ve hijyene dikkat edeceğiz. Son zamanlarda ilçemizdeki vaka artış nedenlerinin başında düğünler, maske takılmaması, hanımlarımızın günleri ve gizli toplantılar geliyor. Şu anda burada hep birlikteyiz ve içimizde hasta olabilir. Dolayısıyla sosyal mesafeye uyup maske kullanmalıyız. Biz tedbirlerimizi alıyoruz, gerekli işlemleri de yapıyoruz. Bu savaşı kazanmak istiyorsak kurallara mutlaka uyacağız. “


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.