İnegöl’de koronavirüsten bir kişi daha hayatını kaybetti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de koronavirüsten bir kişi daha hayatını kaybetti
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Tem, 2020 / Çar 10:51
/ 36.275 Kez Okundu
| |

Son günlerde Bursa’da ve İnegöl’de vaka sayı artarken, İnegöl’de ise şuana kadar vaka sayısı toplam 420’ye ulaştı. Ölü sayısı ise 18’e yükseldi

İnegöl'de 5 aylık süreçte koronavirüs vaka sayısı 420'ye ulaştı. Alınan tedbirler ve müdahaleler ile iyileşen hasta arttı. İnegöl'de bu güne kadar 17 kişi hayatını kaybetti. Koronavirüse yakalanan toplam 420 kişiden yaklaşık 250'si iyileşerek normal hayatına döndü.  

BİR KİŞİ DAHA VEFAT ETTİ

Koronavirüs nedeniyle, İnegöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan bir hasta dün hayata gözlerini yumdu.

ÖLÜ SAYISI 18’E YÜKSELDİ
İnegöl’de toplam vefat eden eden hasta sayısı 18 oldu. 18 kişiden 12’inin İnegöllü olduğu geri kalan 6 kişinin ise İnegöl Devlet Hastanesi’nin pandemi hastanesi olması sebebiyle İnegöl’e getirilen çevre ilçelerdeki hastalar olduğu öğrenildi.

SOSYAL MESAFE VE MASKE UYARISI
Havaların ısınması ile birlikte vatandaşların sosyal mesafeye ve maske takmadıklarına dikkat çeken yetkililer tek başına maskenin tek başına sosyal mesafenin tam manası ile bir şey ifade etmediği maske takmanın ve sosyal mesafe kuralına uyma konusunda daha hassas olunması gerektiğini ifade etti.


 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.