İnegöl’dekiler yetmedi İstanbul’dan gelmeye başladılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’dekiler yetmedi İstanbul’dan gelmeye başladılar
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Haz 2021 / Çar 14:32
/ 2.800 Kez Okundu
| |

İstanbul’dan İnegöl’e gelerek gezgin olduklarını iddia eden 1’i kadın 3 kişi hırsızlık yaparken esnaf tarafından fark edildi. Polis ekipleri şüphelilerden birini yakaladı.

Olay Cuma mahallesi İsmail Efendi caddesi üzerinde faaliyet gösteren bujiterici iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre İstanbul'dan geldiklerini ve gezgin olduklarını söyleyen 1'i kadın 3 kişi hırsızlık yaparken iş yeri sahibi Fatma K. tarafından fark edildi. Fatma K. 'hırsız var' şeklinde bağırıncma çevredeki esnaflar konuya dahil oldu ve hırsızlık şüphelileri kaçmaya başladı. Kaçan şahıslardan biri esnaflar tarafından yakalandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yakalanan şahsı gözaltına alarak karakola götürdü. Hırsızlık anı ise iş yeri kamerasına saniye saniye yansıdı.

YARIN HAYATIMI ÇALARLAR
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan iş yeri sahibi  Fatma K, "3 şahıs gözlük almak için iş yerime geldiler. İlk etapta birisi sürekli benimle konuştu diğerleri de o esnada gözlüklere baktı. Bana İstanbul'dan geldiklerini ve gezgin olduklarını söylediler. Ben durumlarından şüphelenince onlar dükkandan çıktıktan sonra gözlükleri kontrol ettim ve 2 adet gözlüğün çalındığını fark ettim. Hırsız var şeklinde bağırdım ve esnaf arkadaşlar kaçan hırsızlardan birini yakaladı. Bugün benim bir gözlüğümü çalan yarın hayatımı çalar o yüzden şahıslardan şikayetçim" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.