İnegöl’den Afrin’e yüzlerce mektup

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’den Afrin’e yüzlerce mektup
23 Mar 2018 / Cum 15:49
/ 4.961 Kez Okundu
| |

İnegöl’de başlatılan “Silahsız Kuvvetlerden Silahlı Kuvvetlere” başlıklı mektup kampanyası kapsamında toplanan 185 adet mektup, Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere gönderildi.

En genci 5, en yaşlısı ise 65 yaşında olan 185 vatandaşın duygularını aktardığı 185 mektup, kampanya kapsamında dün Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere kargoya verildi.

“İYİ Kİ VARSINIZ MEHMETÇİKLER, İYİ Kİ VARSIN TÜRK MİLLETİ”

İsminin açıklanmasını istemeyen proje sahibi, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Her Türk Asker Doğar’ cümlesi tarihimizde örnekleri olmakla beraber biz Türk milletinin vatanperverliğini anlatan bir cümledir. Gerektiğinde yok imkânlarla cepheye koşan ve sahip olduğu imanla sayısız cenkler kazanan bir milletiz. Bu sebeptendir ki kendimizi Silahsız Kuvvetler olarak adlandırmamız yerindedir. ‘Silahsız Kuvvetlerden Silahlı Kuvvetlere’ adlı mektup projesiyle ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta olan Mehmetçiklerimize moral vermeyi amaçladık. Devletimizin, Mehmetçiklerimizin her türlü ihtiyacını giderdiğini bildiğimizden dolayı elimizden gelen tek şey olan dua ve desteklerimizi kendilerine bildirmek istedik. Biliyoruz ki moral-motivasyon desteğiyle altından kalkılamayacak zorluk yoktur. Bundan haberdar olmaları da Mehmetçiklerimizi mutlak zafere ulaştıracaktır eminim. 5 yaşındaki sporcu bir kardeşimizin de 65 yaşında gönlü yaralı amcamızın da mektuplarının bulunduğu 185 adet mektubumuzu gönderdik. Bu konuda bizlere yardımcı olan Hacı Sevim Yıldız Yerleşkesi Müdürlerinden Sedat Paslı hocama, aynı okulda öğretmenlik yapan Cihan Ülgen hocama, Zonguldak’tan kampanyamızı duyup öğrencileriyle birlikte mektup gönderen İnegöllü Gülcan hocama, Kocal Osmanlı Spor Kulübü Antrenörü İsmail Kocal’a ve öğrencilerine, askerlerimize moral vermek için türlü faaliyetler yapan aziz Türk milletine teşekkür ediyorum. Şehit Eren Bülbül kardeşimizden aldığımız dersle açıklamamı bitirmek istiyorum, bazen söyleyecekleriniz yaşarken duyulması gereken cümlelerdir.  Anlamını yitirmeden haykıralım. İyi ki varsınız Mehmetçikler, iyi ki varsın Türk milleti” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.