İnegöl’den bir yıldız doğuyor, Galatasaray’a transfer oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’den bir yıldız doğuyor, Galatasaray’a transfer oldu
14 Eki 2017 / Cmt 16:10
/ 37.659 Kez Okundu
| |

Nafi Bilaloğlu Futbol Akademisinden yetişen ve Gazipaşa Spor Kulübü sporcusu olan Tunahan Aztekin ,Galatasaray futbol takımına transfer oldu.

Tecrübeli Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Akademimiz ve kulübümüz U 13 takımı sporcularından Tunahan Aztekin Galatasaray U 13 takımına transfer oldu. Kuruluşundan bu güne kadar akademimiz bünyesinde çalışan emek veren tüm antrenör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 Yolu uzun ve engellerle dolu, yılmadan tutku ile hem okulunda hem de spor yaşantısında başarılı olacaktır. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Kulüp olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

U 13 takımımızdan iki sporcumuz devre arasında Süper Lig takımlarına transfer olacaklar. Aramıza katılan İzzet Kaya’ya, Ömer Yıldız’a, Refik Koç’a, Sayın Başkanımız Mesut Avcı'ya ve yönetim kuruluna, sponsorlarımız Lenova firmasına, Ozzo firmasına, Huzur inşaat firmasına, Doyan Tarım firmasına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.