İnegöl’den çalınan motosiklet İznik’te yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’den çalınan motosiklet İznik’te yakalandı
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Kas 2023 / Per 21:49
/ 3.604 Kez Okundu
| |

İznik’te jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirdi. Ele geçirilen motosikletlerden bir tanesi ise İnegöl’den çalındığı ortaya çıktı.

İznik İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında, 15 Ekim 2023 ile 16 Kasım 2023 tarihleri arasında tescilsiz ve çalıntı motosikletlere yönelik yapılan uygulamalarda önemli sonuçlar elde edildi.

Jandarma Trafik ve Asayiş ekiplerince yapılan uygulamalarda, 6 adet çalıntı motosiklet, 7 adet şase/motor numarası kazınmış motosiklet ve 27 adet tescilsiz motosiklet ele geçirildi. Ayrıca, 27.897 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Uygulama neticesinde ele geçirilen çalıntı motosikletlerden 1'i Bilecik'in Osmaneli ilçesinden, 2'si Sakarya'nın Geyve ilçesinden, 1'i Bursa'nın Yenişehir ilçesinden, 1'i Bursa'nın İnegöl ilçesinden ve 1'i Kocaeli'nin İzmit ilçesinden çalınmıştı. Bu motosikletler sahiplerine teslim edildi.

Şase/motor numarası kazınmış 7 adet motosiklet ise sahiplerinin tespiti maksatıyla kriminal inceleme birimine sevk edildi.

İznik İlçe Jandarma Komutanlığı, tescilsiz ve çalıntı motosikletlere yönelik denetimlerini aralıksız sürdüreceğini açıkladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.