İnegöl’den Doğubayazıt’a yardım götürdüler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’den Doğubayazıt’a yardım götürdüler
14 Ara 2017 / Per 13:10
/ 2.076 Kez Okundu
| |

İnegöl Ateş Karıncalar geçtiğimiz günlerde öğrenciler için başlattığı yardım kampanyası sonucunda Ağrı Dogubeyazıt’ta bulunan okula giderek ihtiyaç malzemelerini teslim ettiler.

Doğubayazıt ilçesinin köyünde bulunan Karakent İlköğretim Okulu'nun öğrencilene dernek üyeleri kampanya dahilinde elde edilen mont,kazak,atkı,bere,sırt çantası ve bot ayakkabı gibi kışlık malzemeleri okul öğrencilerine teslim ettiler.

Maddi imkanları yetersiz olan ve kıl şartlarında zor koşullar altında eğitim gören köy okulunun 167 öğrencisi kışlık giysileri görünce yaşadıkları mutluluk görülmeye değdi

Ateş karıncaları Onursal Başkanı Fatih Bayram, "Çok şükür geçen günlerde başlattığımız yardım kampanyası dahilinde elde edilen malzemeleri minik öğrencilerimixe bizzat yerinde teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her şey bi yana onların bu güzel andan sonra yüzlerinde oluşan tebessüm paha biçilmezdi. Bu anlamlı projenin gerçekleşmesinde burda dağıtımında emeği geçenlere herkeşe ama herkese çok teşkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun." ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.