İnegöl’den İdlib’e yardım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’den İdlib’e yardım
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Şub 2020 / Çar 20:39
/ 6.527 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı himayesinde ve AFAD koordinatörlüğünde başlatılan ‘Bir aradayız İdlib’in yanındayız’ kampanyası kapsamında, İnegöl Beşir Derneği temsilciği tarafından İnegöllü vatandaşların yardımları ile hazırlanan yardım tırı, bölgeye uğurlandı.

İdlib’te çocukların donarak öldüğü haberlerinin üzerine bölgede yapılan incelemelerin ardından Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı himayesinde ve AFAD koordinatörlüğünde başlatılan ‘Bir aradayız İdlib’in yanındayız’ kampanyası başlatıldı.
 
Başlatılan kampanya ile İnegöl Beşir Derneği Temsilciliği tarafından İnegöllü vatandaşların yardımları ile içerisinde yardım malzemelerinin bulunduğu yardım tırı hazırlandı. Hazırlanan yardım tırı, İnegöl Beşir Derneği Temsilcileri tarafından bölgeye uğurlandı.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği İnegöl Temsilcisi Uğur Çiçek, şu ifadeleri kullandı:
 
“İdlib’te yaşanan insanlık dramının ardından çocuklar donarak ölmeye başlamıştı. Bölgede yapılan incelemelerin ardından Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı himayesinde ve AFAD koordinatörlüğünde, ‘Bir aradayız İdlib’in yanındayız’ kampanyası başlatıldı. Kampanyanın başlatılması ile beraber Beşir Derneği olarak yurdun her kesiminden veren el ile alan el arasında köprü olmak için çalışmalarımıza başladık. İnegöllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu konularda veren el olmaya devam ediyorlar. Rabbim vatandaşlarımızın yaptığı yardımları kabul etsin”
 
Çiçek, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:
 
“Bugün bir araya gelerek İnegöllü vatandaşlarımızın yardımlarına vesile olmak adına yardım tırını bölgeye uğurluyoruz. Çocukların donarak öldüğü günlerin bir daha yaşanmaması için dua ediyoruz”
 
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.