İnegöl’den Yıldız Doğuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’den Yıldız Doğuyor
03 Eyl 2016 / Cmt 22:14
/ 7.803 Kez Okundu
| |

TV8’de yayınlanan Rising Star Türkiye yarışmasına katılan İnegöllü Özgül Yaman Soyuak, gösterdiği başarılı performans ile 1. turda yüzde 88 oy alarak bir üst tura yükseldi.

 

TV8’de yayınlanan, yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu ise Öykü Serter’in yaptığı ses yarışması Rising Star Türkiye’ye katılan İnegöllü Özgül Yaman Soyuak, başarılı performansı ile 2. tura kadar yükselmeyi başardı. 

1. turda seslendirdiği ‘Yeniden Sev’ adlı parça ile jürinin ve seyircilerin oylamasından yüzde 88 gibi yüksek bir oranla ayrılan Özgül Yaman Soyuak, bu başarısı sonucunda bir üst tura çıkmayı başardı. Soyuak, bugün yayınlanacak olan yeni bölüm için hemşerilerinden destek istedi. 

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR
Sosyal medya hesabından destek çağrısında bulunan Soyuak, “5 Eylül Pazartesi akşamı Rising Star Türkiye 2. turda tüm heyecanım ve kalbimle yeniden yarışacağım. İlk turda çok sevdiğim ‘Yeniden Sev’ şarkısını söyleyerek sizlerden ve değerli jürimizden gelen destekle yüzde 88 oy oranına ulaştım. Yanımda olup bu hissi bana yaşattığınız için hepinize sonsuz teşekkürler. Bundan sonraki aşamada da desteğinize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Ekranda göründüğüm, yani tanıtım videomun dönmeye başladığı an oylarınızı kullanmanız gerekiyor. Pazartesi’yi iple çekiyorum” ifadelerini kullandı.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.